Bewust bewegen en ontspanning

Leef beweeg bewust

Welkom op mijn website!

 

Welkom bij de site van Astrid Rath, bewust bewegen en ontspanning.

Op deze site vind je informatie over de cursussen, zwangerschapsmassages en yoga ( voor niet zwangeren).

De cursus zwangerschapsyoga met een beetje ZwangerFit! Een cursus met aandacht voor eigen lijf.

Hoe ga je daar verstandig mee om tijdens de zwangerschap en word je bewust van de veranderingen die je lichaam doormaakt. 

De doelstelling is om zwangeren te helpen gedurende de hele zwangerschap zo fit mogelijk blijven en zich te richten op een zo spoedig mogelijk herstel na de bevalling. 

Op deze website is informatie te vinden over zwangerschaps- en ontspanningsmassages, die ook op deze locatie verzorgd worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale zwangerschapsmassagebank, waarbij je gedurende de hele massage lekker op je buik kunt liggen, doordat er uitsparingen zijn gemaakt voor buik en borsten.

Ook is er een mogelijkheid voor een postnatale massage.  Deze massage zorgt voor een goede afvoer van al je afvalstoffen.  Omdat vaak de eerste maanden na de bevalling zwaar zijn: voeden, lang in dezelfde houding zitten, luiers verwisselen, kindjes dragen, maxi-cosies slepen en al je huishoudelijke taken die erbij komen, is het heerlijk om al die zwaar belaste spieren eens een goede massagebeurt te geven.

De ontspanningsmassages zijn gericht op ontspanning bij vermoeidheid, spierpijnen of gewrichtsklachten en hoofdpijnen of gewoon om jezelf even te verwennen.  

De yogalessen worden gegeven op een andere locatie: Stationsstraat 53a in Veghel. Deze yogalessen zijn niet voor zwangeren. 
 

Gastenboek

20 berichten op 2 pagina's
Deborah van de Ven
22-04-20 20:53:31
Astrid heeft kundig, vol enthousiasme en met oprechte interesse in alle deelnemers de lessen zwanger en een beetje fit/yoga gegeven. Ik heb veel gehad aan de tips! Dankjewel voor de fijne lessen!
Opmerking:
Dank je wel Deborah, het is altijd weer fijn om zwangerschapsyoga te geven.
Vooral heel fijn dat je er tijdens je bevalling zoveel aan gehad hebt!
Alissa Bouferrich
08-04-20 23:39:51
Met veel plezier heb ik zwangerschapsyoga bij Astrid gevolgd, een aanrader! Fijne lessen die beginnen met even zitten, een praatje en informatie. Daarna relaxte oefeningen en tips. Astrid is deskundig, geïnteresseerd en enthousiast.
Opmerking:
Heel graag gedaan!
Merel Maas
17-01-20 11:05:59
Ik heb erg veel aan de yoga oefeningen gehad tijdens mijn zwangerschap voor mijn rug maar ook aan de ademhalingstechniek tijdens de bevalling. Astrid is erg enthousiast en altijd bereikbaar voor vragen. Zeker een aanrader!
Lynn
02-04-19 19:38:07
Heel erg bedankt voor de zwangerschapsmassage! Sinds tijden weer direct in slaap gevallen en de hele nacht doorgeslapen. Echt heerlijk!
Mieke Kempenaars
09-02-19 19:24:22
Dankjewel voor alle goede tips en oefeningen tijdens de lessen! De pilatesbal heeft me veel geholpen om mijn bekkenklachten te reduceren. Lessen die zeker niet zweverig, maar juist luchtig en leerzaam zijn. Dankjewel!
Simone Danklof
09-02-19 18:15:59
Astrid bedankt voor de fijne, leerzame maar bovenal gezellige bijeenkomsten.
Wendy van der Zanden
04-11-18 18:21:14
Afgelopen week in het kader van mijn opleiding tot Doula een les Zwangerschapsyoga bij mogen wonen.
Astrid geeft op een hele fijne manier les, met een complete uitleg waarom ze iets doet. Ik raad zwangere vrouwen aan om deze cursus te volgen, het is een echte aanrader!
Loekie Vis
17-08-17 19:35:45
Hartelijk dank voor de fijne lessen Astrid! Met jouw praktische tips en oefeningen heb ik er vertrouwen in dat ik probleemloos door die laatste weken heen kom.
Opmerking:
Wat ontzettend fijn om te horen, Dank je Loeki. Het is altijd weer een kadootje om met zo'n leuke groep samen te werken, ook ik leer er van. Fijne zwangerschap verder. Astrid
Yvonne van Schijndel
08-06-16 20:19:05
Astrid heeft een hele fijne zwangerschapsmassage gegeven.
Zeker een meerwaarde voor in je zwangerschap!
Maartje van Kollenburg
03-05-16 19:35:58
Inmiddels ben ik alweer ruim een jaar geleden bevallen van mijn tweede dochter. Dat ik veel aan de cursussen bewegen in de zwangerschap heb gehad bleek vandaag wel weer. Er werd mij gevraagd welk beroep ik doe. Ik ben management assistente. Ze hadden mannequin verwacht, omdat ik zo mooi rechtop loop. Met trots heb ik verteld dat ik dat allemaal tijdens de cursussen van Astrid heb geleerd, want voordat ik bij Astrid kwam wist ik door de zwangerschap echt even niet meer wat recht was.
Tonen: 5  10   20