Bewust bewegen en ontspanning

Leef beweeg bewust

Welkom op mijn website!

 

Welkom bij de site van Astrid Rath, bewust bewegen en ontspanning.

Op deze site vind je informatie over de cursussen, zwangerschapsmassages en yoga ( voor niet zwangeren).

De cursus zwangerschapsyoga met een beetje ZwangerFit! Een cursus met aandacht voor eigen lijf.

Hoe ga je daar verstandig mee om tijdens de zwangerschap en word je bewust van de veranderingen die je lichaam doormaakt. 

De doelstelling is om zwangeren te helpen gedurende de hele zwangerschap zo fit mogelijk blijven en zich te richten op een zo spoedig mogelijk herstel na de bevalling. 

Op deze website is informatie te vinden over zwangerschaps- en ontspanningsmassages, die ook op deze locatie verzorgd worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale zwangerschapsmassagebank, waarbij je gedurende de hele massage lekker op je buik kunt liggen, doordat er uitsparingen zijn gemaakt voor buik en borsten.

Ook is er een mogelijkheid voor een postnatale massage.  Deze massage zorgt voor een goede afvoer van al je afvalstoffen.  Omdat vaak de eerste maanden na de bevalling zwaar zijn: voeden, lang in dezelfde houding zitten, luiers verwisselen, kindjes dragen, maxi-cosies slepen en al je huishoudelijke taken die erbij komen, is het heerlijk om al die zwaar belaste spieren eens een goede massagebeurt te geven.

De ontspanningsmassages zijn gericht op ontspanning bij vermoeidheid, spierpijnen of gewrichtsklachten en hoofdpijnen of gewoon om jezelf even te verwennen.  

De yogalessen worden gegeven op een andere locatie: Stationsstraat 53a in Veghel. Deze yogalessen zijn niet voor zwangeren. 
 

Gastenboek

20 berichten op 2 pagina's
Olivia Yuen
24-02-16 12:44:28
Astrid, super bedankt voor de heerlijke massage. Echt genieten! Ik kan iedere zwangere vrouw dit aanraden! Bedankt 😀
Nelleke van Gerwen
23-02-16 14:16:49
Gisteren bij ruim 37 weken zwangerschap een heerlijke massage gehad!!! Vannacht minder last gehad van mijn heupen en rug en heerlijk om weer even op mijn buik te kunnen liggen!!! Bedankt astrid!!!
Loes van de Louw
02-02-16 21:57:05
Vandaag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Astrid, met 39+1 wk zwangerschap. Echt een aanrader, dit zou iedere vrouw zichzelf cadeau moeten doen in de zwangerschap!!
D Verkuijlen
29-09-15 10:51:43
In de 35e week van mijn zwangerschap dacht ik voor een ontspanningsmassage naar Astrid te gaan. Stiekem kwamen er toch heel veel ingeslopen pijntjes uit (rug, nek, benen) die uitstekend werden aangepakt. Dan kom je er eigenlijk achter wat je al die maanden hebt opgebouwd en met je meedraagt. En wat me het meest verraste: sindsdien sliep ik weer hele nachten door, zonder pijn en het voedingskussen, heerlijk! Ik ben in mijn 40e week nog eens teruggegaan en dat werd wederom een positieve ervaring.
Dianne van Grinsven
30-06-15 13:05:01
Ik ben nu 38 weken zwanger en vandaag een zwangerschapsmassage gehad van Astrid. Een echte aanrader. Vooral om je heerlijk om je buik kan liggen (in de tafel zit een gat voor je buik).
Heerlijk ontspannen en alle spieren los gemasseerd, een echte aanrader!
Julie Van den Hoogenvorst
19-05-15 19:12:56
Vandaag een fantastische massage gehad van Astrid. Ik ben bijna 40 wkn. zwanger en die massage deed me veel goed. Al die pijnlijke spieren en gewrichten, nu na de massage voelde dat veel beter.
Jammer dat dit de laatste was, van de drie massages, misschien kom ik na de bevalling nog wel eens terug. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Suzanne Verhagen
19-02-15 12:48:34
Zojuiste een heeeeerlijke zwangerschaps-massage gehad. Het zou verplicht moeten zijn voor iedere hoog-zwangere vrouw. Wat is dit heerlijk ontspannend. Lekker op je buik liggen, een heel uur lang!!!
Lieke Verhagen
13-02-15 12:19:20
Gisteren bij Astrid genoten van een zwangerschapsmassage. Heerlijk ontspannen en prettig. Van mijn schoonmoeder cadeau gekregen. Leuk om te krijgen :-)
Maartje van Kollenburg
05-02-15 20:29:13
Ik kan de cursussen van Astrid echt aanbevelen! Astrid is erg enthousiast en heeft oprechte interesse in je persoonlijke omstandigheden wat haar cursussen erg aangenaam maken! Ik heb de prenatale en postnatale cursussen gevolgd, nu zelfs voor de tweede keer. Ook de tweede keer heeft ze weer veel bruikbare tips over onder andere lichaamshouding en zwangerschapsklachten gegeven, want elke zwangerschap is toch weer anders. Ze heeft zoveel goede oefeningen en alternatieven!
Ook de zwangerschapsmassages zijn echt een aanrader! Astrid weet precies wat ze moet doen en voelt goed aan waar de problemen zitten. Dankzij de massagetafel met niet alleen een gat voor het hoofd, maar ook voor je buik en borsten kun je er tot het einde van je zwangerschap gebruik van maken. Die mogelijkheid hebben ze maar op weinig locaties. Je merkt meteen resultaat. Daar kan echt geen fysiotherapie tegenop!
Maartje Maas-Potterton
12-01-15 13:17:26
wat een prachtige overzichtelijke website met mooie foto's!
Heel veel succes!
Tonen: 5  10   20