Bewust bewegen en ontspanning

Leef beweeg bewust

Welkom op mijn website!

 

Welkom bij de site van Astrid Rath, bewust bewegen en ontspanning.

Op deze site vind je informatie over de cursussen, zwangerschapsmassages en yoga ( voor niet zwangeren).

De cursus zwangerschapsyoga met een beetje ZwangerFit! Een cursus met aandacht voor eigen lijf.

Hoe ga je daar verstandig mee om tijdens de zwangerschap en word je bewust van de veranderingen die je lichaam doormaakt. 

De doelstelling is om zwangeren te helpen gedurende de hele zwangerschap zo fit mogelijk blijven en zich te richten op een zo spoedig mogelijk herstel na de bevalling. 

Op deze website is informatie te vinden over zwangerschaps- en ontspanningsmassages, die ook op deze locatie verzorgd worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale zwangerschapsmassagebank, waarbij je gedurende de hele massage lekker op je buik kunt liggen, doordat er uitsparingen zijn gemaakt voor buik en borsten.

Ook is er een mogelijkheid voor een postnatale massage.  Deze massage zorgt voor een goede afvoer van al je afvalstoffen.  Omdat vaak de eerste maanden na de bevalling zwaar zijn: voeden, lang in dezelfde houding zitten, luiers verwisselen, kindjes dragen, maxi-cosies slepen en al je huishoudelijke taken die erbij komen, is het heerlijk om al die zwaar belaste spieren eens een goede massagebeurt te geven.

De ontspanningsmassages zijn gericht op ontspanning bij vermoeidheid, spierpijnen of gewrichtsklachten en hoofdpijnen of gewoon om jezelf even te verwennen.  

De yogalessen worden gegeven op een andere locatie: Stationsstraat 53a in Veghel. Deze yogalessen zijn niet voor zwangeren. 
 

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Loes van de Louw
02-02-16 21:57:05
Vandaag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Astrid, met 39+1 wk zwangerschap. Echt een aanrader, dit zou iedere vrouw zichzelf cadeau moeten doen in de zwangerschap!!
D Verkuijlen
29-09-15 10:51:43
In de 35e week van mijn zwangerschap dacht ik voor een ontspanningsmassage naar Astrid te gaan. Stiekem kwamen er toch heel veel ingeslopen pijntjes uit (rug, nek, benen) die uitstekend werden aangepakt. Dan kom je er eigenlijk achter wat je al die maanden hebt opgebouwd en met je meedraagt. En wat me het meest verraste: sindsdien sliep ik weer hele nachten door, zonder pijn en het voedingskussen, heerlijk! Ik ben in mijn 40e week nog eens teruggegaan en dat werd wederom een positieve ervaring.
Dianne van Grinsven
30-06-15 13:05:01
Ik ben nu 38 weken zwanger en vandaag een zwangerschapsmassage gehad van Astrid. Een echte aanrader. Vooral om je heerlijk om je buik kan liggen (in de tafel zit een gat voor je buik).
Heerlijk ontspannen en alle spieren los gemasseerd, een echte aanrader!
Julie Van den Hoogenvorst
19-05-15 19:12:56
Vandaag een fantastische massage gehad van Astrid. Ik ben bijna 40 wkn. zwanger en die massage deed me veel goed. Al die pijnlijke spieren en gewrichten, nu na de massage voelde dat veel beter.
Jammer dat dit de laatste was, van de drie massages, misschien kom ik na de bevalling nog wel eens terug. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Suzanne Verhagen
19-02-15 12:48:34
Zojuiste een heeeeerlijke zwangerschaps-massage gehad. Het zou verplicht moeten zijn voor iedere hoog-zwangere vrouw. Wat is dit heerlijk ontspannend. Lekker op je buik liggen, een heel uur lang!!!
Tonen: 5  10   20